Aanbod

Met FDW Woningbouw geniet je van 30 jaar ervaring in de houtbouw. FDW beheerst alle technieken van de houtbouw. Of je nu kiest voor houtmassiefbouw, houtskeletbouw of houtvakwerk. Het hechte FDW team garandeert je een zorgeloos bouwtraject.

Lees Verder

Het team van FDW bestaat uit rasechte vaklui. Ieder met zijn eigen doorgedreven kennis en ervaring in specifieke houtbouw technieken. Hierdoor kan je bij FDW terecht voor alle stijlen. Zowel modern als landelijk. In houtbouw zijn de mogelijkheden oneindig. Je kan zelfs in houtbouw verschillende stijlen zoals houtskelet met vakwerkbouw of houtskelet met massiefbouw combineren. En dit voor een nieuwbouwproject of renovatie. Dat is uniek in Vlaanderen. Zelfs voor België en omringende landen.

Het volledige productieproces gebeurt in huis. Hierdoor ben je zeker van gecontroleerde kwaliteit. Zowel voor de keuze van het materiaal als de constructies. Voor metselwerk, bepleistering, dakbedekking, elektriciteit en sanitair werkt FDW samen met de beste partners. Bedrijven en mensen waarmee een sterke band is opgebouwd en met jarenlang wederzijds vertrouwen. Door deze sterke samenwerking kan jij steeds op jouw 2 oren slapen. Voor de bouw van jouw woning wordt gezorgd. Vanaf de fundering tot het hoogste punt van de schouw. De mensen bij FDW assisteren je van bij het begin en leveren op het einde van de rit een oerdegelijke woning. De woning van jouw dromen.

Welke bouwstijl verkies jij?

Houtmassiefbouw, baad in een Thuis van Hout

Wil je een woning met een gezellig en landelijk karakter? Dan moet je voor houtmassiefbouw gaan. In deze woning waan je jezelf steeds weer omgeven door een natuurlijk karakter en de geur van vers hout. FDW bouwt je een massief houten woning waarin je steeds weer tot rust zal komen. En dankzij de ervaring en het vakmanschap van FDW, loopt de weg naar jouw houtmassieven huis over rozen.

Houtskeletbouw, een huis met een Hart van Hout

Wil je eigenlijk een traditionele woning en heb je een hart voor hout en natuur? Dan moet je kiezen voor een houtskeletbouw woning van FDW. Bij houtskeletbouw geniet je van alle voordelen van houtbouw. Toch kan je de traditionele look van eender welke woning bekomen. FDW benut zijn kennis van houtbouw bij de bouw van jouw houtskeletwoning. Dat betekent puur houtvakmanschap voor de beste garantie in kwaliteit.

Houtvakwerk, een Kunstwerk als Thuis

Houtvakwerk is zoals het woord zegt puur Vakwerk. “Craftsmanship”, zoals je wil. Deze unieke bouwstijl onderscheidt zich in duurzaamheid en constructie. Het frame van dikke eiken balken die in elkaar passen door oerdegelijke pen-en-gat verbindingen geeft je een ongeëvenaarde kwaliteit. Je kan deze woning bekleden met een brede massieve beplanking in combinatie met een landelijke gevelsteen. Zo straalt deze woning karakter en exclusiviteit uit. De zichtbare eiken spanten in het huis zorgen voor een echt natuurlijk en warm karakter. Ze geven je een gevoel van verbondenheid met het hart van jouw woning. FDW is één van de weinige houtbouw specialisten die houtvakwerk woningen kan bouwen. Zij het niet de enige in België.

Bouw Jouw Eigen Woning Helemaal Zelf

Met het FDW zelfbouwpakket en de FDW hulplijn

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Flink besparen op de bouw van jouw woning? Bouw het dan gewoon zelf! FDW levert je alle onderdelen in een bouwpakket aan. Met zeer gedetailleerde plannen en duidelijke stap-voor-stap handleiding.

Zelfbouwpakket